#214478
peter holm larsen

Hej Jack ,

Nej alle omkostningerne er ikke taget med – kun udgifter til opsigelse af det eksisterende lån inkl evt difference renter – som er den væsentligste omkostning.

Derudover kommer der tillæg af kurtage til det nye lån samt tinglysning samt udgifter til Danske Bank dette beløber sig til i alt 17.800 kr. Men det ændre ikke det væsentlige på overskuddet – men ret skal være ret.

Det er jo ikke tilfældet vi taler om – det er jo en store fordel ved et konvertibelt lån konta et inkonvertibelt.

Og Jack dit eksempel viser netop dette tydeligt at din kurs nu er 106.

…. Og til Hammeren…mit motto er altid at sige lad fakta råde. For det første kan man refinansiere hvornår man vil!!!!

Men lad os lave eksemplet hvis vi tager udgangspunkt i ens forudsætninger baseret på mit tidligere indlæg i februar.

Men lad forudsætningerne være helt klare.

Låntager skal bruge 5 mio. kr. til udbetaling. Låntager får stempelrefusion fra tidligere panthaver. Belåningsgraden er 60 %.

Jeg er med på at vi regner i ca. kr. da det kan være svært helt at efterregne fra din side. Jeg har dog de eksakte tal i min faktisk gennemførte lån.

Men lad os se hvad du kommer frem til i månedlig ydelse for juli 2015 og restgæld pr 1/7-2015.

Lad eksemplet med mellemregninger så det er muligt at efterprøve dine forudsætninger!

Så skal jeg herefter lave mit – og vi vil se om mit eller dit eksempel – giver den laveste ydelse og restgæld.

Min påstand er at min ven vil få en lavere rest gæld og ydelse med et lån optaget som fast forrentet og omlagt – end dit med F1 fra start.

Og vi tager udgangspunkt i at min ven lægger om pr 30/6 – selv om jeg har anbefalet han venter til 30/9 – mit råd kan vi så se på igen til 30/9 🙂

Men Hammeren – kom nu med dokumentation – og ikke bare sige som så mange andre når jeg tordner frem med at andre debatører må dokumentere deres påstande, “at dette forum handler om at give råd – ikke om at dokumentere ens råds værdi”

Men glæder mig til at gennem”hulle”/”gå” eksemplet – og som altid håber jeg – at jeg tager fejl i min påstand. Er heldigvis kun sket meget få gange – og jeg indrømmer altid gerne hvis jeg har taget fejl!