Forside Fora Privatøkonomi Mybankerbiz >< Banktorvet Mybankerbiz >< Banktorvet

#213460
peter holm larsen

Hej John,

Tak for dit svar – så er det rigtigt at 1. forespørgsel er gratis og det er også fint nok – men mit spørgsmål var mere, hvor forskellen mellem Mybankerbiz og Banktorvet er – tænker der er nogle der må have viden om forskellene og de rentetilbud de 2 sites tilbyder.

Har Mybanker ikke lavet en såkaldt konkurrent analyse – nu det er Mybanker der er så venlige at svare retur?

Det der senest undrede mig meget, var at jeg var på Mybankerbiz og ser følgende reklame der:

“Hos FIH Indlån stræber vi efter, at vore priser til stadighed ligger øverst eller blandt de øverste i prissammenligninger.
Bjarne Graven Larsen”

Jeg ringer så glad og fri til FIH – som så udtaler “Vi modtager ikke indlån” ….. og da jeg så spørger ind til hvilken rente til tilbyder på eksisterende indlån – så oplyser de at renten der er “minus 0,75%”! – og jeg gentager lige deres svar ordret “Minus 0,75%”.

Jeg spurgte dem høfligt om hvilke pengeinstitutter de kunne anvise der havde en rente der var lavere end FIHs rente – hvilke medarbejderen ikke ville besvare trods jeg spurgte 3 gange. Da jeg så spurgte om hvilke banker der indgik i deres prissammenligninger så kvitterede medarbejderen med – ja jeg troede det var løgn “Han lagde røret på”.

Det undrede mig så meget – at jeg tog mig den frihed at ringe til 30 pengeinstitutter – taget fra Finanstilsynets liste over pengeinstitutter i Danmark og valgte de 30 første i alfabetisk orden – og så at undersøge om det andet postulat om at deres “priser til stadighed ligger øverst blandt de øverste i prissammenligninger” – og resultatet var tankevækkende!

Ingen af de 30 kontaktede pengeinstitutter jeg kontaktede havde lavere renter end FIH.

Så jeg tænkte derefter da jeg søgte rundt – det må være løgn – at det kan være det man betaler for på Mybankerbiz – og i min søgen kom pludselig “Banktorvet” frem – og dermed mit spørgsmål om forskellen på de 2 sites.

Og netop spørgsmålet til andre brugere – om de kan give nogle gode fordele ved Mybankerbiz – tænker jo selv der må være nogle, siden man kan tagne abonnement for ca. 900 år årligt.

Men hvorfor er prisen på Mybankerbiz ikke faldet når renterne er faldet?

PS – Vi har brugt Mybankerbiz 10-11 gange – så noget galt er du på den 🙂 – og jo der har vi været tilfredse vil jeg gerne sige – men vi kendte jo heller ikke alternativerne – må jeg også bare indrømme.