#213438
Anonym

Hold da helt op nogle opblæste indebrændte landsbytosser med napoleonssyndrom. Gad vide om I er på førtidspension hele bundtet.

Morsdreng, min bipolare ven, som nu angriber mig efter først at have angrebet den opblæste general; den fornuftige udgave af af ham sagde, at der kalkuleres med at 25% af forbrugslånene ikke betales tilbage, hvorved denne udgave af dig sådan set sagde det samme, som jeg siger. Det tror da pokker. Når renter og gebyrer først har været der, så er der forsvindende lidt af ydelsen tilbage til afdrag. Så man investerer altså i menneskers nød. Man ligger på lur efter mennesker, der må låne uden sikkerhed, og så giver man dem en rente, der i sig selv gør det til et forhindringsløb at betale tilbage, hvorefter man på behagelig cirkulær vis kan ræsonnere, at de høje renter jo bla. skyldes, at en del ikke betaler tilbage. Naturligvis dybt umoralsk og uretfærdigt. Samtidigt tildeler “de rigtige banker” ved siden af forbrugslånene en forsvindende lille rente af de mennesker, der har betalt indskud i fast ejendom og giver sig til at æde løs af murstene.

Afslutningsvis vil jeg sige til de herrer, at deres gammeldags tale om moral og friholdelse af de stærke udbytteres ansvar i denne sag, har sin rod i Augustins arvesyndslære. I kan læse lidt op omkring dette.