#213394
Anonym

Vi er bare nødt til at holde fast i, at når du som myndig person (dvs. du er over 18 år og ikke under værgemålsloven) underskriver en kreditaftale med kendte lånevilkår og rente, så er det dit ansvar, og dit ansvar alene, at du har optaget lånet.

Jeg finder det direkte latterligt, at du på den måde forsøger at give långiverne skylden for den situation, du befinder dig i.

Yderligere finder jeg det fuldkommen urimeligt, at banker og realkreditinstitutter ikke har ikke har adgang til at lave lønindeholdelse på lige fod med det offentlige.

Det bør ikke være muligt at løbe fra sin private gæld på den måde. Og det er jo netop på grund af bankerne har tab på vekselryttere som dig, at renten på billån, boliglån og forbrugslån bliver højere for alle os andre, som kan og vil betale.

Tirsdag efter tirsdag kan vi se hvordan vekselryttere i TV3’s Luksusfælden, hvordan vekselryttere sig dig optager lån på lån alene med det formål at finansiere et vedholdende overforbrug og udskyde den uundgåelige RKI-registrering nogle yderligere måneder. Det er forargeligt, det er usolidarisk overfor de andre låntagere og det er i en del tilfælde direkte kriminelt.

Jeg har simpelthen ingen respekt for folk, der kan men ikke vil betale deres gæld, så er det sagt!!!