#213380
morsdreng

Kære general, din ovennævnte holdning må betyde, du ved bedre end den advokat hos fra Ret og Råd, Hillerød der har givet ovennævnte svar på Famileadvokatens hjemmeside – og den tror jeg ikke på.

Når man svarer på dette forum må det mindste man kan forlange være, at man kun svarer på ting man har forstand på. Dit svar om at man kan modregne i feriepenge er klart forkert og kunne have kostet spørgeren dyrt, og hvem er så moralsk anløben?

Og selv hvis man kunne modregne, skal man repræsenterer trangsbeneficiet, der bl. a. udelukker modregning og indeholdelse i kontanthjælp og i tilfælde, hvor rådighedsbeløber er mindre end hvad der accepteres i en offentlig gældssanering. At feriepenge skulle være noget ekstra, udover den normale løn, er noget forfærdeligt sludder, feriepenge erstatter lønnen i den periode hvor man holder ferie, når man hos den nuværende arbejdsgiver ikke har optjent tilstrækkeligt.

Jeg ser ingen grund til at fortsætte diskussionen, for dit indlæg går kun ud på at argumentere for, at svar alligevel ikke er forkert og tager derfor ikke udgangspunkt i kendskab til de faktiske forhold på området.