#213046
DJS

Der er ingen der kan svare på om det kan betale sig. Det kommer jo an på renteudviklingen de næste 20 år (som er restløbetiden). Og hvis der var nogle af os der kendte renteudviklingen, så brugte vi nok ikke tid på at skrive indlæg her, men levede i stedet i sus og dus på Bahamas. 🙂

Hvis du vil omlægge, så kunne du jo overveje at gøre det til refinansiering, da du så kan gøre det til kurs 100. Det ser ud til næste refinansiering er 1/7-2015. Så du skal opsige lånet senest 31/4-2015 for at nå det til kurs 100.

Jeg fornemmer at du vil over i et fastforrentet lån (20 år 1½ %?). Så der er selvfølgelig en usikkerhed ved at vente til at optage lånet (du ved ikke hvad der sker med renten de næste 4 måneder). Men det kan jo også kurssikres, selvom det koster en del for 4 måneders kurssikring. Så det du vel skal sammenligne er at opsige til kurs 105 nu eller eller opsige til refinansiering og så betale for kurssikring. Men det er jo op til hvad du tror der vil ske med renten. For du kan også lade være med kurssikre og håbe på det bedste til d. 1/7.