#213044
Anonym

Hej p_et

Ja, det er blandt andet pga. jeg kan lide at sejle, men det er dog ikke grund nok til at jeg ville vælge at bo på en båd.

Min drøm er at jeg engang i fremtiden vil ud og sejle langt, gerne i nogle år. Og den båd jeg drømmer om til det formål vil der går uendeligt mange år før jeg kunne få råd til hvis jeg også skal betale for en bolig på samme tid, yderligere kræver det også en gedign opsparing at tage ferie fra arbejdsmarkede i flere år.

Så min tanke er at hvis jeg bruger båden som bolig, så kan jeg lettere få råd til den båd jeg drømmer om samt spare penge op til fremtidige togter.

Og så tiltaler det mig også at prøve noget nyt og anderledes, jeg kan godt lide det simple liv og friluftsliv. Livet i en havn er fantatisk mange måneder om året, og ja jeg er godt klar over at vinteren nok ikke er det sjoveste, men en båd er altså ikke nødvendigvis uisoleret, mange af dem jeg har haft kig på er isoleret og opvarmet med fyr der kan lede varmen rundt i alle rum i båden, ofte med timere så at man kan undlade at fyre når man fx. er på arbejde og stadig komme hjem til en båd der ikke er iskold. Så kulde er ikke det jeg frygter mest.

Mht adresse så er der flere muligheder, en er at havde adresse et andet sted end båden, fx. Familie/venner, men det er noget jeg også er ved at undersøge nærmere.

Min egen havn har en del både der bruges som helårs boliger, nogle stykker er decideret husbåde men der er også sejlbåde og motorbåde der bliver benyttet til bolig.