#211776
Anonym

Nej, ÅOP er ikke helt, som beskrevet i det indledende, fordi bankmanden havde lavet en “tastefejl” mht. tinglysning. Men de 4 lånetilbud er de gældende, og som jeg skrev ovenfor, er der forskel på udbetaling pga. forskellig udbetaling på bilen fra min side:

“Der er 4 kolonner, hvor 1 og 2 er med én udbetaling, og 3 og 4 er med en anden udbetaling. Kolonne 1 og 3 er det alm. banklån og kolonne 2 og 4 er “kredit-lånet”.”

Nej, jeg ved godt, at man ikke kan samligne lån af forskellige størrelser, og det var nu heller ikke det, der var hensigten. Mit indledende spørgsmål var, om hvad der bedst kan svare sig – alm. lån eller et kredit-lån – og om der en nogen ting man skal være opmærksom på, hvis man vælger kredit-lånet frem for det alm. lån?

Hvad mener du med sikkerhed? Mener du forsikringen på knap 500kr/år, som banken kræver tegnet, hvis jeg vælger kredit-lånet?

Ja, jeg kunne godt spørge banken, men de virker som om, at de foretrækker, at der laves et kredit-lån. Banken fortalte, at man på kredit-lånet kunne indsætte sin opsparing og hæve den igen, hvis man ønskede. Sætter man sin opsparing ind, skal man selvfølgelig betale færre renter.