#211754
peter holm larsen

Hej Hallihallo,

Lad min starte igen med det faktuelle. Jeg er ikke advokat eller jurist – er ikke ansat i Dong – og har aldrig skrevet jeg har været det på Mybanker eller noget andet sted. Så lige gyldigt hvor god en søgemaskine der var på mybanker ville du aldrig kunne bevise det!

Og jeg er heller ikke bankrådgiver. Tror det besynderlige der sker herinde – at nogle udgiver sig for noget – og så er noget andet – må være oppe i dit hoved.

Og jo jeg har indberettet dit indlæg så vidt jeg husker. Er dog ikke 100% sikker – om det var dit eller en andens.

Men vi er i Danmark stolte af vores ytringsfrihed – og jeg har intet i mod at stå ved det jeg skriver! – Det viser vel kun hæderlighed. Er ikke en kujon – der gemmer min bag falske navne.

Men HalliHallo prøv at læs Michaels korte indlæg. Mod ikke det er sandheden han skriver. tanker debatten om dette emne er udtømt fra min side. Og tænker du må være en af de brugere her med størst potentiale.

Men Hallihallo lad os lave den deal, nu du mener jeg lyver: Hvis du finder det indlæg, hvor jeg skriver jeg er advokat og ansat i Dong – så skriver jeg aldrig at indlæg mere på mybanker -for så er jeg ikke troværdig. Der er trods alt kun 255 indlæg at kigge igennem. Modsat skriver du ikke et eneste indlæg før du har fundet det – for det viser jo i modsat fald du ikke er troværdig.

Dermed er case closed og der er een useriøs bruger mindre på mybanker. Lad nu fakta og sandheden råde!!!