#210888
morsdreng

Der er et gammelt ordsprog der siger at “når man kaster en sten, hylder den køter der er blevet ramt”, og det har vist sig at være fuldstændig rigtigt i det aktuelle tilfælde – endda 2 gange.

HalliHallo og hans alter ego Klammeren (hammeren) er hvad man forstår ved internet trolde, hvis eneste formål er at provokere, udfordre og skade andre – og slet ikke at hjælpe eller rådgive spørgerne. At andre giver spørgerne på dette forum sagkyndige svar, kan de slet ikke forstå.

Se bl.a. dette link: http://www.b.dk/globalt/internettrolde-psykopater-sadister-og-ganske-soelle-typer. Hvorfra der her følger et ganske kort uddrag:

”Man kan finde den slags kommentarer alle vegne, hvor der foregår en virtuel debat, man kan finde dem på avisernes blogs og på Facebook og YouTube, og de gemmer sig bag lag af dæknavne, og spørgsmålet er – hvem i himlens navn er de pågældende? Nogle af dem er uden tvivl plaget af en vis goldhed mellem ørerne og kan ikke gøre for deres lavmålthed, men andre kan lige så utvivlsomt gøre for det – og faktisk er det hele formålet, kan man have mistanke om. At slå så lavt og dybt som muligt og gøre ondt.

Og mistanken er korrekt, fastslår tre psykologer og forskere fra University of Manitoba. De offentliggjorde for nylig i tidsskrif-tet »Personlity and Individual Differences« den første personlighedsundersøgelse af troldene – hvem er de, og hvorfor gør de, som de gør – og deres konklusion er klar: Troldene er utiltalende mennesker.”

Ord er overflødige, jeres indlæg taler for dig selv. I er kværulerende, uintelligente og bedrevidende. Tvivl I bare på, hvad jeg skriver. Ligesom I altid betvivler, hvad andre skriver. Hvad er jeres rolle egentligt i et forum som dette, andet end at ødelægge folks indlæg og hænge andre ud. I er ganske enkelt ikke værd at diskutere med – I bliver ved til I får det sidste ord!