Forside Fora Privatøkonomi Budgetkonto i minus Budgetkonto i minus

#210808
Anonym

Ydelsen vi betaler for er, at banken holder øje med budgetkontoen, vi har ikke adgang til at ændre, tilføje eller slette betalinger, vi kan ikke overføre fra budgetkontoen, faktisk er det eneste vi kan, at se transaktioner. Min kæreste fortæller, at dette gjorde hans tidligere bankrådgiver, problemet er opstået efter han fik en ny. I gebyr oversigten står det sådan her: service, kontrol af budgetskema, ekstra skema/revison (denne ydelse betales pr.gang og det er det vi har betalt 1 x årligt).

Til HalliHallo, jeg kan ikke se relevansen af, at der er brug for jeg skriver hvor meget den er gået i minus, jeg skriver det er meget, det ændrer vel ikke på svaret hvor meget det er?

Jeg er udemærket klar over, at vi selv kommer til at dække det minus der, men jeg bliver noget harm over, at vi har valgt at betale for en ydelse for selv at slippe for det, om nogen mener det var nemmere og kunne gøres ved en kort indsats hver måned er vel sagen irrelevant? (og jo selvfølgelig er det den løsning vi vælger fremover ingen tvivl om det)