#210568
Anonym

Test og thsv : Pænt af jer, at I vil hjælpe mig med hvilken låntype osv, men det er egentlig ikke det jeg spørger til. Jeg spørger om banken har nogen form for forsikring, hvis man er blevet villedt istedet for vejledt i forbindelse med et møde i banken.

HalliHallo: Hammeren har givetvis meget forstand på finansielle ting, men det giver ham jo ikke ret til at nedgøre folk der ikke har samme viden indenfor feltet. Jeg bliver indenfor mit erhverv stillet mange (i min verden) dumme spørgsmål, hvor svaret, for mig, er meget logisk, men jeg kunne da aldrig drømme om at svare som Hammeren har svaret mig.
Min sag er indtil videre endt med, at lånet er opsagt, og jeg skifter til 30 årig lån med afdrag. Banken har i den forbindelse tilbudt mig, at de betaler omkostningerne ved omlægning af lånet kr. 10.012,- samt at jeg får kr. 5000,- når lånet er indfriet. De har erkendt, at der er begået en kæmpebrøler fra min bankrådgivers side af. Om det er fordi, at jeg så ikke piller ved andre ting og de tjener mere på disse ting, end hvis jeg begyndte at ville lave en masse om, ved jeg ikke og finder nok heller aldrig ud af.

Men jeg har faktisk et tillægsspørgsmål, og håber ikke jeg får pisset hammeren af igen. Jeg har et andet lille kreditlån som skal refinanseres om 2 år. Dette lån spurgte min rådgiver (en ny), om ikke skulle opsiges og omlægges nu også. Ellers vil jeg om 2 år have nogenlunde samme omkostninger kr. 10.012,- , hvis jeg vælger at lave et andet lån på det tidspunkt. Han sagde, at banken jo betalte omkostningerne, men koster det ikke 2 x låneomkostninger i forbindelse med omlægning af lån, når det er 2 lån ?

Og min tur til staterne er ikke endnu, billetterne blev bare bestilt lige efter mit møde i banken.