#210438
Smartdriver

Hej Mors dreng,

Nu har jeg betalt til fagforening i 20 år så jeg syntes jo jeg har ydet ca. 20.000 til et produkt som jeg ikke har haft brug for endnu. De 20.000 så jeg gerne yngle andetsteds. Hvis reglerne er således at man kan melde sig ind med kort varsel og derefter nyde gevinsten, så overholder jeg jo gældende regler og kan have god samvittighed. Jeg handler også syd for grænsen og køber mine varer ind i stort antal i udlandet selvom jeg ved at det var bedre for DK at placerer mine ordrer her, og det har jeg det ganske fint med så længe jeg ikke bryder gældende lovgivning.

Nu skriver jeg jo at jeg er inden for det offentlige og jeg kan mildest talt ikke lige se hvad jeg skal bruge en gul fagforening til og jeg er ikke typen der generelt overforsikrer mig selv. Jeg satser og springer fra mit medlemskab med god samvittighed og om 10 år skulle jeg så have 10.000 ekstra på kontoen og oveni købet en ganske god samvittighed.

Vi har iøvrigt også 2 biler i 50.000 kroners klassen uden kasko og går det galt en skønne dag, så er det jo blot at betale ved kasse 1 af de penge vi har sparet på den konto igennem årene. Sådan lever vi livet med god samvittighed 😉