Forside Fora Privatøkonomi Forkert vejledning i forbindelse med refinansiering af lån Forkert vejledning i forbindelse med refinansiering af lån

#210342
Anonym

Hej Hammeren

Føler ikke jeg skal sige tak for dit svar, og er egentligt uforstående overfor du gider blande dig, når mit indlæg tydeligvis er langt under dit niveua. For det første, så nej, jeg har ikke en sagsbehandler, jeg har en høj naturfaglig udddannelse, men er det ikke sagen ligegyldig ?
For det andet, så betragter jeg det at få rådgivning i banken, som ordet forlyder – rådgivning. Jeg sidder med papirene fra banken, hvor der sort på hvidt også står, at differencen vil blive 600-700 kr, at mit nuværende lån er som det rigtigt nok er, men at tallene der er tastet ind så åbenbart er forkerte.

Det der undrer mig er, at hvis jeg inden for mit felt rådgav SÅ forkert, og klienten HAVDE gjort handling på baggrund af min forkerte rådgivning, så havde det haft store konsekvenser, men sådan kan jeg så forstå, at det absolut ikke forholder sig indenfor den finansielle verden.

Hvad min hovedstol er kan jeg ikke se kommer sagen ved, men der er jeg måske stadig total håbløs, men vil du så ikke forklare mig det på en sød måde ?

Og jo, jeg har masser af både familie og venner der kan rådgive mig, men nu faldt jeg lige over dette forum på nettet, og tænkte, at det ville være meget godt, at få en mening/holdning/viden fra folk der ikke er følelsmæssigt indvoldveret.

Det er hermed gjort, og jeg siger tak til “morsdreng”.