Forside Fora Bolig og realkredit Totalkredit eller Realkredit Danmark (omlægning af lån til 2,5 pct.?) Totalkredit eller Realkredit Danmark (omlægning af lån til 2,5 pct.?)

#210242
Anonym

@HalliHallo, du har ret i, at det ikke er alverden i det store billede. Det er et beløb på ca. 2.300 kr. om året før skat. Men hvis produktet ellers er ens, når det først er købt, så er der jo ingen grund til at give ekstra.

Jeg har en god og venlig bankrådgiver i min bank, som står for kontakten, da man vist ikke kan tale med Totalkredit direkte. Hos RD taler jeg direkte med RD. Det kan mærkes, at der er et led imellem. Materialet er – for mig – væsentligt mere logisk og detaljerigt. Forskellige scenarier sendes hurtigt og spørgsmål afklares nemt. Det er mange små ting.

Er der nogen holdninger til selve det at lægge om nu? Med den nuværende kurs, som jeg skal binde i 2 måneder frem til 1. januar koster det på den gode side af 100.000 kr. inkl. kurstab og udgifter. Til gengæld er begge lån lagt ind på en god rente uden fremtidig usikkerhed, når afdragsfrihed udløber osv.

vh
Søren