Forside Fora Privatøkonomi Renten på boliglån Renten på boliglån

#209444
HalliHallo

Helt ærligt, denne tråd bliver nu mere og mere kuriøs.

MC-Ejner, hvis du er utilfreds med Nordea, så indhenter du da bare godt tilbud fra andre banker fremfor at skrive her at du ikke kan forstå at de ikke kan give dig bedre renter.

Husk nu at oplyse, at du har fået eller får erstatning, der skal forblive stående på en kreditorbeskyttet konto, jfr. en tråd forleden, hvor du var meget dygtig til at hjælpe sun med sin sag evt. gennem Ret og Råd i Middelfart. Måske du også kan bede din advokat henvende sig til Nordea, måske det vil give dig bedre vilkår, men tror det dog næppe.

Ellers skal du have F1 i Jyske Bank, hvor renten er under 1% indtil 80% af ejd.værdien og en boligkredit eller kassekredit til en god rente for resten, således at du slet ikke har nogen indlån, måske udover den kreditorbeskyttede konto.

Husk det er gratis at flytte over til Jyske Bank indtil 31.12.2014 hvad angår F1-lånet, og er du en god kunde, så er det hele sikkert gratis efter en forhandling.

Enkeltheder om overflytning m.v. aftaler du med Jyske Bank, så du ikke betaler unødige omkostninger, men måske Thsv har tid til at skære det hele ud i pap for dig minutiøst, det plejer han at gøre for andre. Desværre ofte alt for meget, så det hele bliver helt uoverskueligt, men det er blot min mening. Andre kan have en anden.