#208210
Anonym

Lavede sjovt nok præcist samme skifte fra Totalkredit/Spar Nord til BRF kredit for ikke lang tid siden. Da vores hus var steget markant i værdi grundet den normale udvikling i priserne og fordi vi havde lavet mange forbedringer, så bad vi Spar Nord/Totalkredit om en ny vurdering af huset med henblik på at få lagt det dyre bank lån hos Spar Nord ind under kredit foreningslånet hos Totalkredit.

Men vurderingen fra Spar Nord/Total kredit virkede alt for lav, så vi bad efterfølgende både BRF og Nordea om en vurdering og de kom frem til præcist det samme som var næsten en 1/2 mill højere end Spar Nord/Totalkredit.. Så vi sad lidt med mistanken om at Sparnord i samarbejde med deres vurderingsmand med vilje måske satte den nye vurdering så lavt, at bank lånet ikke kun indfries og så bare regnede med at den købte vi nok. Naturligvis er det ikke sikkert det var sådan, men det er bare lidt underligt at de vurdere det samme hus 1/2 mil lavere end både BRF og Nordea gjorde..

Så vi endte med at skifte til BRF, da udgifterne til skiftet var hurtigt tjent ind via besparelsen på det indløste banklån hos SParnord. Vi fik dog ikke på noget tidspunkt tilbudt en ny vurdering af Spar Nord/Totalkredit.