#207932
morsdreng

Kære Hr. Palsborg, dit ovennævnte indlæg kan i bedste fald betragtes som en overreaktion.

Som det bliver anført, har du for ca. 2 måneder siden stillet det samme spørgsmål, så enten har du glemt det eller også må dine forhold have ændret sig siden sidst. Jeg går ikke ud fra, at du er en misbruger debatforrummet.

Men dit spørgsmål kan IKKE besvares, for som du selv oplyser, ændrer bankers vilkår og priser sig hele tiden, og du kan ikke forvente, at debattører på denne side, hvoraf ingen eller kun et fåtal er beskæftiget i den finansielle branche, kan være opdateret på samtlige PI priser. I øvrigt fastsættes et PI´s rente individuel i forhold til den aktuelle kunde, dennes engagement, øvrige forretninger med PI og kreditværdighed. De priser der annonceres med, angiver kun det pågældende PI´s rentespænd for det pågældende produkt, f.eks. en kassekredit. Så INGEN, INGEN her på siden vil nogensinde kunne fortælle dig, hvilken rente DU skal betale for en kassekredit i et nærmere angivet PI. Det eneste de kan oplyse er, hvad de selv, deres venner og bekendte betaler i rente.

Det eneste du kan gøre er at udvælge dig et antal PI der har afdelinger i nærheden af din bopæl, undersøge deres renteniveau (som kun er et spænd) og henvende dig hos dem du finder interessante. Først når du har gjort det, kan du få oplyst den individuelle rente som du skal betale for en kassekredit i de pågældende PI. Alt andet er rent gætteværk.