#207854
Anonym

Hej igen

Vedr vores forbrugslån. Ja, der er ingen gode undskyldninger. Vi bruger for mange penge. Vi kan lide at hygge os – ikke shoppe – men har dyr hobby 😉
Ja, vi synes vi har fået dårlig rådgivning, men det er svært at bevise hvad der er blevet sagt over en kop kaffe, så derfor vil de kunne bøje af på det hele. Bevisbyrden er vores, og vi tror ikke vi vil komme så langt med det.

Vi vil gerne forbruge minde, men stadig synes vi at vores bank har givet forkert vejledning og vi overvejer at skifte. Men som jeg har skrevet andre steder, så vil vi ikke afgive en masse personlige oplysninger til en bank for at få et tilbud – Dette er et princip (Filosoffen!).

Spm.:
Kender I nogle ølonomiske rådgivere, der rådgiver privatpersoner? Og hvad koster de? Og er de pengene værd??
At købe penge er vel ikke anderledes end at købe mælk – hvis man vil have en billig så går man i netto og ikke i irma – og nogle er af princip til økologi mens andre er ligeglade.

Mine overvejelser er: En uafhængig rådgiver er ikke bundet af forretningsplanen hos en bestemt bank og skal ikke tilfredstille sin chep i afdelingen om et større afkast på kunden.

Hvilken rådgiver skal man gå efter og hvad er forskellen?