#207804
HalliHallo

Michael: Tak for dit lidt besynderlige og ikke mindst selvhævdende indlæg, men jeg ved ikke rigtig om skal kommentere det, da jeg næsten ikke orker det, og til hvad nytte……

Men lige et par få ord:

Jeg har ikke, som du, i en anden tråd, optaget kontakt pr. mail til en plattenslager, under falsk navn og kunne i øvrigt aldrig drømme om at kontakte nogens indlæg pr. mail eller telefon.

Det bemækes videre, at jeg ikke skriver under andre opdigtede navne, og hvis jeg gjorde, mon så ikke at jeg ville rose mig i stedet for at skose mig, som jeg jo netop gør i nærværende tråd. Ingen havde jo opdaget fejlen, så hvorfor ikke på en ironisk facon selv gøre opmærksom på tanketorsken. Jeg indrømmer gerne egne fejl, men det ser man desværre sjældet herinde.

Apropos fejl, så skal det slutteligt tilføjes, at jeg desværre efterhånden har måttet korrigere utallige af dine faktuelle fejl, og aldrig, bare èn gang, har du indrømmet det. Dette gælder i øvrigt mange af de faste skribenter herinde, jeg har faktisk aldrig oplevet èn eneste indrømme begåede fejl, hvilket man godt kan undre sig lidt over.