#207802
morsdreng

kære Peter_med…. problemet er større end som så. Hvis du går ind under nogle af de andre tråde kan du se, at HalliHallo ikke skriver indlæg for at hjælpe spørgerne eller tilføre dem noget positivt, men alene har til formål at provokere og skabe splid, altså det man kalder en internet-troll. Men det berettiger naturligvis ikke til uhøvisk sprogbrug her på siden.

Derudover domineres forummet af et fåtal skribenter, der hver har forfattet mellem ca. 2.500 – 3.500 indlæg. På en ca. 3 mdr. gammel tråd “hvem er bankansat” har de samme personer afvist at være bankansatte eller at beskæftige sig med økonomi i dagligdagen. Da forummets formål er udveksling af erfaringer og gode råd indenfor det finansielle område, har jeg svært ved at se, hvorledes de pågældende har kunnet samle sig erfaringer og viden indenfor område i et sådant omfang, at det berettiger hver enkelt af dem til at forfatte flere tusinde indlæg på dette forum.

Af samme årsag, er det kun et fåtal af skribenterne her på forummet der er beskæftiget i den finansielle branche eller som jurister, idet ingen har lyst til at dele ud af deres viden på området for efterfølgende at blive “skåret ned” at de sædvanlige 4-5 ubelærbare “kloge Aager”. Prøv at læse tråden fra april om gældssanering.