#207788
HalliHallo

Kære JPUSA/Michael

Ja, jeg er ved at få dårlige nerver over jeg jeres evindelige kritik, så jeg må nok ansøge om bistandshjælp eller en svageligshedspension.

OT: Kan I evt. hjælpe mig lidt med det, altså vil det påvirke min evt. pension at jeg har lidt penge på en pensionskonto i Luxembourg (har hævet det meste uden beskatning efter den gamle dobeltberskatningslov), og hvis jeg ikke kan få pension og må nøjes med “bistanden”, hvor meget må jeg så have i banken og i kontanter?

Nå, spøg til side:

Humoristisk sans er I da vist totalt blottet for, I fremfører det samme vås i tide og utide, ligesom Jyden, der er ind-lånsekspert, også har gjort det flere gange. Sidstnævnte var tidligere endvidere meget forarget over, da han skulle til at betale gebyrer i daligvarebutikkerne for at anvende betalingskort. Det var kun Føtex han var så tosse på, og jeg tror han skrev nok mere eller mindre 20 indholdsløse indlæg om dette ikke særlige interessante emne.

Nej, jeg opdagede selv i går, at jeg havde spurgt om noget, som stod på Santanders homepage, og forventede egentlig at I faste skribenter var faldet over mig med kritik om at jeg ikke kunne læse og var svagt begavet.

Da jeg så selv i et forsøg på at gøre det lidt sjovt retter egen fejl, falder I over mig med bistandshjælp, førtidspension, Luxembourg og skizofreni osv. Nogen som I og dusinvis andre har nævnt til hudløshed jeg ved ikke hvor mange gange, så det efterhånden ret så enerverende.