#207400
Anonym

Har endnu ikke nogen erfaring med pensionsopsparing i Sverige…. Er ved at starte virksomhed herovre, så har desværre ikke så meget tid til at sidde og svare på diverse tråde, men vil meget gerne vende tilbage når der sker noget i sagen om konto.

Kan sige at jeg har bestilt svensk idkort på skatteverket, men har kontaktet en anden bank, som ikke havde problemer med at oprette konto til mig, kun med mit pas som legitimation.
Det kan godt være du HalliHallo, synes jeg er en kværulant, men mener nu bare alle skulle reagere når der sker uretfærdigheder i samfundet…. Hvori ligger rimeligheden i at jeg som tilflytter til Sverige, skal tvinges til at oprette et idkort, som ingen andre lande har ? Især når jeg i forvejen er dækket fint af pas og kørekort.. ? Ser det bare som en slags ekstra skat.

Har fået svar fra ombudsmanden herovre, og har, som forventet, fået ret i at de ikke må nægte noget at oprette konto. Swedbank er oven i købet blevet advaret før. Nu venter jeg svar fra swedbanks egen hovedafdeling.