#207292
Anonym

Det er heller ikke uden problemer alle andre danskere bosat i Sverige får en konto…. Netop derfor jeg forsøger at finde ud af hvor stort omfanget er.

Jeg skriver jo netop at jeg havde attest ( familiebevis) med fra skatteverket, samt dansk pas, som fungerer udmærket som legitimation alle andre steder i verden.

Det bliver jo lidt svært at dokumentere at de, efter klage, godt ville oprette en konto, men at man ikke ville kunne bruge den til noget, da de ikke ville give mig noget på skrift, men henholdte sig til interne regler. Men det er nu sandt nok.
Jeg beder dig forstå at det her er principielt for mig. Jeg vil bare ikke finde mig i at Sverige, tilsidesætter et internationalt godkendt legitimationsdokument ( pas ), og bare indfører deres eget ID-kort. I virkeligheden er det, som jeg har forstået det, bankerne selv der har indført det.

De har på intet tidspunkt spurgt ind til omfanget af mit forretningsområde….. Det handler ene og alene om min, og alle andres ret til at oprette en konto i et hvilket som helst land, UDEN deres egne legitimationspapirer….