#206796
Anonym

Du har fuldstændig ret. Der findes ikke et facit på dette emne omkring pension/bolig. Derfor spændende at hører jeres tanker her i forummet 🙂

Spørgsmålet er også hvilken livsstil man forventer. Skal den være ligeså god i pensionsalderen?

Jeg har den tanke i dag (er i 30’erne), at man “gider” ikke betale for meget til pensionen, hvis man i den sidste ende bliver “skaffet” med for meget modregning/afgifter end godt er, så hellere gøre det rigtige nu. Selvom det selvfølgelig på en måde er umuligt at sige hvad der er rigtig.

Jeg også har disse tanker, at når jeg kommer til pensionsalderen, sikkert 70+ til den tid, så skal jeg finde mig (eller vi) en lille lejlighed, og nyde livet på en anden måde. Ikke som nu, hvor vi nyder livet med Villa vovse og Volvo. Deraf kommer der også færre fasteudgifter (behøver ikke at være en penthouse lejlighed, leje er også fint), og ens behov for penge er ikke så stor.

Ovennævnte er hvad jeg tænker, andre kan uden tvivl havde andre holdninger. Jeg lever lidt i nuet, har dog skade- og personforsikringerne på plads. Pensionen skal også være på plads, men måske med en ændring.