#206760
peter holm larsen

Thsv,

Husk der er forskel på ÅOP og Nominel rente.

Har netop ringet til Handelsbanken og deres rente du henviser til er Nominel rente.

Kunne du skaffe en person hos Handelsbanken der kan oplyse at deres rente er ÅOP.

Det er jo helt værdilæst at drøfte nominel rente – ja kan med lethed henvise til lån til 0 % i rente hvis det er det – så længe ÅOP gerne må være over 1000 %. Tag blot et kvik lån.

Tror denne debat er nyttesløs.

Min kredit er ikke med pant – så har svært ved at forstå det så ikke er en kassekredit – og igen rart andre kender ens økonomi bedre end jeg selv.

Jeg linkede til en rente der var gældende for 2013 og prognosen for infaltionen primo 2013 – så mit eksempel var ikke at vise hvad renten var nu – men til at issustrere at en kassekredit ikke nødvendigvis er dårlig. Men det er åbentbart ikke til at fatte.

Og jo jeg er privatperson.

Men er enig i at at balancere en privatøkonomi ud med en kassekredit på 17 % næppe er en økonomisk fordelgatig forretning i længden – hvis den konstant trækkes til maksimum – det er jeg helt enig i.

Bundling kan jo være en fordel både for banken og for kunden – for min er bundlingen en klar fordel i forhold til hvad andre pengeinstitutter kan tilbyde også Handelsbanken.

Der er et gammelt talemåde der hedder “Den kloge snyder den mindre kloge” – og jeg håber jeg ikke er den mindre kloge. Og min rente på 3,1% ÅOP er opnået i forhold til mål hos Nordea, Jyske Bank, Handelsbanken, Nykredit Bank, Danske Bank – hvor jeg på omkostningssiden sparede 14.000 kr. engangs i forskellige etableringsomkostninger i forhold til næst bedste – og Handelsbanken kunne slet slet ikke være med – der var end ikke næstbilligst.

Så bundling har været en kæmpe økonomisk gevinst – regnede jeg det ind i renten på 3,1 ÅOP – ville jeg få en negativ forrening.

Men stopper her – debatter er nyttesløs.