#206754
test

ok Peter, nu har du jo så heller selv aldrig reel gået ind i debatten. Teknisk er en kassekredit en trækningsret så dit argument er at en boligprioritet er en kassekredit på sammen måde som et kvadrat er en firkant.

Tråden her antager jeg handler om en kassekredit uden sikkerhed kva den oplyste rente og jeg antager at din rente er basseret på en eller anden form for sikkerhed. Jeg er selv på 1,9% for denne type kredit og handelsbanken starter på 1,3%

https://www.handelsbanken.dk/shb/inet/istartda.nsf/FrameSet?OpenView&iddef=HandelsbankenDk&navid=HandelsbankenDk&navob=5&base=/Shb/Inet/ICentDa.nsf&sa=/Shb/Inet/ICentDa.nsf/default/q6AB3B4D2C0EC82B4C1256AE2005349C3

Personlig fandt jeg det unødvendigt at argumenter for at det er usundt økonomisk at balance periode forskydningen i det daglige forbrugsmønster men en kassekredit uden sikkerhed til 17%. Hvis ikke selv sætningen er nok finder jeg nok at der en hvis ubalance mellem det påståede faglige niveau Peter og din evne til at fatte selv simplet økonomiske sammenhænge. Men du kan måske forklar mig gevinsten i at låne til et forbrug til en rente på 17% i stedet for at spare op i en måned?

Dit piza eksempel finder jeg er latterligt men naturligvis kan der være tale om en bundling der for dig giver mening. Formålet med bundling er naturligvis at binde kunde til valg der ikke nødvendigvis er optimale, men jeg formoder at du bare mener det er sælger der ikke har gennemtænkt strategien?

At bankernes risiko vurdering ofte rammer fejl og at de kategorier af risiko rubriceringer de vælger ikke altid giver mener eller tager fejl er ikke noget jeg mener det burde være nødvendigt at jeg som sådan forsvare. Det ændre ikke ved i hovedprincippet at en høj rente umiddelbart afspejler en høj risiko og ditto. At der kan finde eksempler på forkert risiko vurderinger eller forskelle fra bank til bank er irrelevant.

vedre den konkret tråd har jeg for uger siden linket til den oversigt over kassekredit renter du kan finde her på mybanker som vel og mærket definere en kassekredit som værende en kredit uden sikkerhed.

og du kunne måske også formås til at forklare gevinsten i at låne til 3,1% frem for at låne til 1,9% eller 1,3%? alt andet lige!