#206750
morsdreng

Efter min mening, er dette debatforum en “død sild”, der domineres af 3-4 skribenter, der hver for sig har “produceret” mellem 2800 – 3400 indlæg på forummet.

At en person har så megen erfaring og så mange råd at videregive indenfor det finansielle område, at det er nødvendigt at skrive mere end 2800 indlæg på debatforummet, virker IKKE sandsynligt, især ikke når de pågældende selv har oplyst, at de hverken er bankansatte eller beskæftiger sig med økonom. At de heller ikke har anden relevant baggrund som f.eks. ejendomsmægler eller jurist fremgår med al tydelighed af deres indlæg.

Jeg kan kun opfordre Mybanker til enten at lukke sit debatforum (evt. kun midlertidigt) eller udelukke “storskribenterne” fra fremtidige indlæg, for som det forløber nu, er der ingen med erfaring og viden på området, der ønsker at komme med troværdige faglige indlæg på forummet, for blot at blive “kanøflet” af de nok så kloge og bedrevidende “storskribenter”. Der er også et hensyn at tage til læserne/modtagerne af rådene.

At det forholder sig sådan, kan enhver med kendskab til området konstatere, ved blot at gennemgå et par enkelte tråde.