#206622
peter holm larsen

Hej test,

Kan ikke forstå, hvordan du kommer frem til jeg betaler alt for meget for min kredit. Det er jo igen helt nonsen at komme med sådan en påstand, når du iøvrigt ikke kender min økonomi og sammensætningen heraf.

Du bruger kun dine udmeldinger til helt at afspore debatten.

Jeg har samlet lavet en ganske grundig analyse at min økonomi, og er kommet frem til jeg samlet set ikke kan få en bedre produktpakke. Det er rigtigt jeg kunne finde en kredit med lavere rente – men det er jo helt lige fedt – da de fleste udbydere fordre et vist kundeomfang.

Skal prøve et give dit et godt eksempel på hvor skævt du rammer – men det eksempel fra en anden sektor – og blot som et eksempel.

Du kommer ind i et pizzaria skal købe en Cola Cola og en Pizza. Pizzariaet har følgende tilbud:
1 stk. Cola Cola koster 31 kr.
1 pizza koster 50 kr. pr. stk.
1 Cola Cola og 1 Piza koster ialt 52 kr.

Du starter med at læse priserne igennem og da du ser prisen for deres sodavand er 31 kr. vender du straks som, da du ved der ligger et andet pizzaria lidt længere dede der kun tager 19 kr. pr. sodavand.

Så du kører derned og køber 1 Cola Cola til 19 kr. og en Pizza til 50 kr. og slipper med dejlige 69 kr. og med glæden om du har gjort et god forretning, for du vil ikke betale for meget for en Cola Cola.

Jeg selv læste tilbudene igennem i den første butik og tænke det er faktisk et godt samlet tilbud til 52 kr.

Jeg håber Test du kan se rationalet i ikke kun at kigge på et produkt – og du har lært lidt af mit eksempel.

Hvor ville i andre handle, hvis det er samme produkt naturligvis?