#205900
HalliHallo

Altid stort set de samme spørgsmål herinde om forældelse, gældssanering, kan jeg købe bolig selvom jeg er på SU og/eller har forbrugsgæld, må banken flytte penge fra min lønkonto til at dække underskud på budgetkontoen, hvordan beregner jeg renterne af mit lån, spørgsmål om skattefrie gaver, gældsbreve vedr. fam.lån og jeg kunne faktisk blive ved og ved og ved.

Er det dog ikke muligt at dem der spørger kunne søge i gamle svar og/eller dem der svarer henviser til de svar de allerede har givet om samme emne i 100vis af gange.? Alle svar kan man endvidere google sig til i løbet af nul komma nul, se bare i nyere tråde, hvor de faste 4-5 skribenter har fundet svar frem fra domstole.dk og familieadvokaten.dk. m.v.

Hold nu op med at være så hellig og dobbeltmoralsk, test. Er det ikke dig, der 2 gange ugentlig foretager samtlige indkøb i Tyskland? Det har du i hvert fald skrevet for nogen tid siden. Og din kone modtager, iflg. eget udsagn, dobbelt indkomst i form af fleksjob med fuld løn og modtager samtidig invalidepension fra Danica og det offentlige. Men spørgeren skal, iflg. dig, betale sin gæld, også selvom Nordea måtte have begået en fejl, hvilket jeg egentlig ikke kan forestille mig, da de ligesom har specialafdelinger på området, der nok skal sørge for at overholde reglerne i forældesesloven.

Spørger kan endvidere bare se på sin selvangivelse, for at se om fordringen løbende stadig indberettes, men nu vil han nok sige at han ikke har set nogen selvangivelse siden han udvandrede, men nu om dage kan den ses på skat.dk.