#205858
Anonym

Blot til din orientering overskriften fra Mybankers Forum og debatregler

Mybanker.dk’s debatforum har til formål at fungere som et sted, hvor brugerne kan udveksle erfaringer og gode råd mm. indenfor det finansielle område. Det er derfor vigtigt, at der hersker en god omgangstone i forummet, således at der er plads til alle brugere.

Når man skriver svar på sider som Mybankers debatforum, er man næppe juridisk ansvarlig for kvaliteten eller rigtigheden af de råd man giver.

Men den enkelte svarer er naturligvis moralsk ansvarlig for, at denne har den fornødne og tilstrækkelige viden til at kunne give råd på det konkrete område.

Spørgeren/starteren af tråden har et ønske om at få rådgivning – i det aktuelle tilfælde vedrø-rende forældelse af pengekrav – og det er derfor uanstændigt at give råd på området, hvis svareren ikke har den fornødne viden, da dette indebærer en stor risiko for, at rådet/rådene er misvisende eller i værste fald direkte forkerte.

Så jeg kan kun give alle svarerne det råd, at tænke sig god om, inden de på dette forum giver råd til andre og at overveje de eventuelle følger for spørgeren, hvis rådet måtte vise sig at være forkert.