#205184
HalliHallo

Det er bestemt ikke særlig informative svar hverken Mr R eller test giver, men jeg har mine oplysninger fra Politiken/Mybanker, se venligst her:

http://politiken.dk/oekonomi/privatoekonomi/ECE1875566/danske-bank-topper-liste-over-dyre-banker/

Her fremgår at Danske Bank topper med 420 kr., hvis man kan få udstedt et Visa/Dankort. Kan man ikke det er man henvist til et MasterCard Direct, og så ville hævegebyret være dobbelt så højt, nemlig 10 kr. pr. hævning, som jeg har korrekt har skrevet. Her ville det samlede gebyr for en konto i Danske Bank være 540 kr.

Det eneste, som jeg godt vidste før jeg skrev det, der vist ikke er helt rigtigt er det med at man kan få en gratis lønkonto i mindst 80% af bankerne. Dette tal er dog kun omkring 60%, så her skulle der have stået 50%.

Heraf ses at mine tal ikke er ukorrekte, i øvrigt er jeg da også ligeglad, jeg nævner det bare for fuldstændighedens skyld, og jeg vil ikke bruge mere tid på det spørgsmål.

I øvrigt kan jeg ikke forstå at Mybanker laver sådan en liste, og indregner gebyrer, som enhvert tænkende menneske nemt kan udgå. For 98% af befolkningen kunne nok aldrig drømme om at hæve 2 gange om måneden i en “fremmed automat”.