#204696
HalliHallo

Pelene, hvorfor vil du gerne vide hvor meget rente jeg betalte i sin tid for et lån i Bikuben, og da jeg skrev at jeg ikke var kunde i denne sparekasse i ret lang tid, vidste jeg at du også ville kommentere dette.

Du kan da ikke være hel ung selv, da du skriver at en pension kan komme på tale, alle ved at ingen tilkendes pension, der ikke er over 40 år, og selv der er det næsten umuligt. Nu ved jeg ikke hvad du fejler, men antager at det har noget med det psykiske at gøre, og så er det helt sikkert 100% udelukket.

Det er min opfattelse, at du har endog særdeles godt kendskab til økonomi, alene det at du kender til swaplån, og hvis du har kig på en lejlighed til 5-600.000 kr., så vi jeg antage at der ikke er optaget swaplån i sådan en ejendom. I øvrigt er det meget, meget få ejedomme, hvor der er optaget disse lån i.

Trodsalt god fornøjelse med at finde rundt i andelsboligmarkedet, og nu behøver du nok ikke at købe dig til rådgivning, som du længer oppe i tråden var villig til, men går ud fra at du har lidt at spørge om endnu.

Måske du til sidst vil være så sød lige at redegøre lidt nærmere i detaljer for, hvad du har fundet af ud eller lært ved at have oprettet denne tråd. Dette syntes jeg ligesom at du skylder nye læsere.