#204446
Anonym

Tak for alle inputtene, virkeligt brugbart!!! Tak!

Første konklusion er, at prioritetslån er yt 🙂

Nej, jeg havde ikke talt med min bank før buddet. Mente bare at det ville se realistisk ud for mig, da jeg har brugt et par forskellige “beregnere” på de forskellige bankers hjemmesider.

Jeg har talt med banken nu, og vi skal have et møde torsdag (danske bank). (Jeg troede bare at det var nemmere at købe et lille rækkehus; Men jeg er godt nok blevet klogere!!! Advokat til at gennemgå købsaftale…siger min bank er alfa omega!!! Det er jo bare et rækkehus købt af EDC, hvad kan der dog stå i sådan en købsaftale der kan vælte det hele tænkjer jeg, det er jo ikke rusland det her. Eller tager jeg fejl?)

Nå…men ang. økonomien, så jo, jeg kan nok godt lægge 4100 kr. pr. måned i tilbagebetaling af lån, troede bare at det var muligt til 3500, således at jeg havde luft i økonomien. Jeg har (og får nok fortsat) faste udgifter for ca: 5500 kr. pr. mdr. Så 4100 kr. oven i det er vel realistik nok 🙂

Jeg vil helt sikker afdrage fra start af, ingen afdragsfrihed. Og efter at have kigget på utal af beregnere og hjemmesider, kan jeg godt se at der er stor forskel på F1 rente og på et fast forrentet – der er laaaaangt imellem 3,5% og 0,5%. SÅ jeg er da fristet af at tage et F1 et par år og så se tiden an….Den stiger vel ikke over 3,5% overnight? Jeg ved godt at man aldrig kan vide det….og synes at de alle steder siger at det går fremad med den globale økonomi….meeeen, det er ikke et jetjager jo.

Så sidste spørgsmål herfra…..har i et bud på hvad i ville gøre i samme situation?