#204134
Anonym

Til lykke med det store afkast i 2013. Bare det var mig.
Sydbank har ikke helt ret. Se nærmere her:

http://www.business.dk/pension/nu-traekker-banken-din-ukendte-skat

Citat fra artiklen:

Hvis der ikke står penge på kontoen, så går den i overtræk. Vi må ifølge loven ikke rykke kunden for at indbetale overtrækket eller tvangssælge papirer eller overføre fra andre konti. Men i de fleste tilfælde er der tale om løbende indbetalinger på pensionskonti, og så dækkes overtrækket ved næste indbetaling,” siger underdirektør i Nykredit Tonny Nissen.

I de første 14 dage udgør renten på overtrækket både hos Nykredit og hos Nordea det samme som indlånsrenten på pensionskontoen. Men efter de 14 dage kan banken fastsætte en anden overtræksrente – en rente, som ikke kan trækkes fra i skat.Hvis der ikke står penge på kontoen, så går den i overtræk. Vi må ifølge loven ikke rykke kunden for at indbetale overtrækket eller tvangssælge papirer eller overføre fra andre konti. Men i de fleste tilfælde er der tale om løbende indbetalinger på pensionskonti, og så dækkes overtrækket ved næste indbetaling,” siger underdirektør i Nykredit Tonny Nissen.

I de første 14 dage udgør renten på overtrækket både hos Nykredit og hos Nordea det samme som indlånsrenten på pensionskontoen. Men efter de 14 dage kan banken fastsætte en anden overtræksrente – en rente, som ikke kan trækkes fra i skat.