#203622
sorring

Hej thsv.
Naturligvis har du anført de faktiske rentesatser for binding op til 3 år. Imidlertid kan man binde pengene op til 5 år og dermed stiger højeste rente til 2,75%p.a. som anført på mybankers åbningsside f.s.v. angår opsparing.
F.s.v. angår fih-bank har de i øjeblikket en rentesats på 2,75% p.a. i hele bindingsperoden på 5 år med mulighed for at hæve mod dekort i forhold til resterende bindingsperiode.
Der er jo intet til hinder for, at man kan oprette et antal indlånskonti med forskellige bindingsperioder og dermed få forskellige rentesatser.
For mig er fih-bank det eneste realistiske pengeinstitut med en rentesats, der med hensyntagen til skat bedst formår at inflationssikre opsparingen.
Men jeg skal da være den første til at indrømme, at det er et ringe renteniveau for indlån – men mange har jo også lån, og her er et lavt renteniveau dog attraktivt.
Det er som bekendt svært at stille alle tilpas med de samme løsninger, så man må surfe omkring og købe lidt her og lidt der for at opnå de største fordele og de mindste ulemper.