Forside Fora Bolig og realkredit Kan man ændre til afdragsfrihed ved nyt lån optaget i RD? Kan man ændre til afdragsfrihed ved nyt lån optaget i RD?

#203444
Anonym

Ja, det må være en kommunikationsfejl – Jeg går desværre ud fra at ordlyden i brevet der siger at lånet vil fortæstte uforandret blot med ny rentesats er det samme som, at det så stadig vil være med afdragsfrihed. Og når rådgiveren mundtligt giver mig et overslag på min nye månedlige udgift på “ca. 2.500” (den reelle pris kunne ikek siges, da renten ikke var lagt fast på det tidspunkt – Det er først sket nu) så må det jo også være med afdragsfrihed.

Jeg har desværre ikke anden dokumentation end at lånets afdragsfrihed skal ophøre 31.12.2013 – Men det hænger bare ikke sammen med den rådgivning jeg får fra dem i telefonen, hvor jeg dels får en pris med afdragsfrihed, dels ikke får at vide, at den nye treårige periode vil være MED afdrag.

Men når det så er sagt, kan man ændre lånet til et afdragsfrit lån midt i perioden, evt. mod et gebyr? Eller er det bare låst 100% fast nu??