#202756
BrianHansen

Hej Krisser, tak for tilbagemelding.

“Du beder så om at købe de 444 aktier, plus 3556 nye aktier i forbindelse med emissionen, i alt 4000 nye aktier. For at kunne købe 4000 aktier á ni tegningsretter, skulle du bruge 36 000 tegningsretter. Af disse havde du 4000 i forvejen, hvorfor banken køber 32 000 yderligere tegningsretter.”

Det virker også at banken har set på den måde, men det er faktisk ikke det jeg beder om på blanketten, tværtimod så vil jeg ikke købe tegningsrettigheder. Jeg beder om 3.556 resterende aktier. Der er forskel.

Og det betyder faktisk noget. Jeg ville have fået (kunne selvfølgelig ikke vide på forhånd hvor stor en andel jeg ville få) aktierne uden at skulle have betalt for tegningsrettighederne, så jeg får rent faktisk et »tab« på det banken har gjort.

Og jeg synes heller ikke at det er rimeligt, at banken ikke reagerer hvis blanketter er uklare, så må de få denne opfattet uklarhed afklaret før de handler. Man er trods alt ikke længere væk end en besked per e-post. (Banken har dog i dette tilfælde ikke omtalt, at de har opfattet blanketudfyldningen som uklar).