#202468
thsv

“Min bolig er ny-vurderet og kan til enhver tid indbringe det der skyldes, herunder både det boliglån der er i banken og det der skyldes i kreditforeningen.”

Det alt for lave rådighesbeløb skyldes din for høje gæld, manglende lønstigning og prisstigninger på andre varer, da du jo ikke har forhøjet ydelsen på lånet. Det var altså budgettet der var alt for optimistisk lagt til at kunne bære et banklån, der kostede 6.200 kr netto hver måned! Du har jo afdraget svarende til de højere ydelse, jeg beskrev i tidligere indlæg og har tværtimod opnået et højee rentefradrag end oprindeligt planlagt, der faktisk har forhøjet dit rådighedsbeløb!

Som Michael skriver:
Sælg boligen og bosæt dig til en husleje, der modsvarer din indtægt som enlig, måske du ligefrem kan få boligsikring i en lejebolig.

Du har meget svært ved at forstå at det er dit budget som er fejllagt, og ikke passer med en kun en beskeden indkomst. Problemet er ikke at renten er steget, da dette faktisk har givet dig flere penge til forbrug, men derimod lavere afdrag på gælden, da ydelsen ikke er blevet reguleret.

Jeg gentager: Sælg den dyre ejerbolig og flyt i lejebolig eller en billig ejerlejlighed.