#202194
Karsten (19)

Tak for alle svarene. Herligt med et sådan forum med kloge og intelligente mennesker 🙂
Jeg har kigget lidt på investeringsselskaberne men synes måske at afkastet er beskedent hvis man ikke er den store spekulant. Og jeg kan ikke helt blive klog på hvad risikoen rent faktisk er. Selv på obligationer er der ikke det store afkast så om penge står på højrento-konto der giver nogenlunde det samme som et eventuelt afkast, gør vel ingen forskel – eller overser jeg noget?
Indtil videre er jeg mest til at lade pengene stå. Udover inflationen, er der jo ingen risiko – og det er nemt bare at flytte pengene.

Tjep, det er jo sådan det er, og i en tid med usikkerhed og fyringstrusler, som vist påvriker de fleste, så forsøger man jo at polstre sig det man kan. Der bliver jo mindre og mindre hjælp at få, og længere og længere mellem jobs’ene. Det er en sjov opfattelse, at hvis bare jeg/vi bruger penge så redder vi samfundet. Nej, det vender sådan, at hvis politikerne virklig ville gøre noget, politisk, så skulle de skabe sikkerhed omkring lønmodtagerne istedet for at forringe vilkårene og plukke alle i skat med et tilsagn om at det handler om velfærd, samtidig med at de introducerer forringelser. Sikkerhed ville sætte gang i hjulene….Og jeg er også helt enig i at man skal tilstræbe 3 måneders nettoløn på kontoen om muligt…