#202144
Anonym

Du er ikke særlig saglig og det er ærveligt for debatten. Jeg kommenterede et link, da det dukkede op i søgemaskinerne. Så jeg annoncerer altså ikke herinde. Konceptet er under opbygning og ikke blevet annonceret endnu. Jeg er blot glad for jeres kommentar, da det bruges til at tilpasse indhold og markedsføringsmateriale.

Prøv at se den oversigt over projekter vi har bygget siden 1988 http://boligforenkrone.dk/hvem-er-vi/ Så vil du se det ikke er så underligt, at der ligger en stor kapital bag dette selskab.

Hvis vi er seriøse i argumentation vil jeg deltage, men hvis det bare ønsker hetz kan jeg ikke se grunden til at skrive. Først anklager du for manglende kapital. Den har vi og det er jo netop derfor vi kan stille disse garantier. Så beklager du dig over egenkapitalen er for stor. Vil du have mig til at lyve om egenkapitalen. Selskabet er et developer firma og disse firmaer har altså brug for stor kapital.

Du kan se her, vi har mange ejendomme til lejehttp: //en.easyrent.asia/ Du kan også søge efter de forskellige projekter vi har bygget og vi lejer dem ud på egen side og igennem store selskaber som Tripadvisor, Agoda, Booking.com, Expedia mv.

Så i stedet for bare at sidde og hakke ned på noget, burde du først gøre dine undersøgelser før du skriver.