Forside Fora Forbrugslån GE Money bank GE Money bank

#202056
Michael

@Elisabeth Arendt

GE Money Bank er IKKE et pengeinstitut, men en kreditvirksomhed og derfor er der langt lempeligere regler for virksomheden. Der gælder præcis de samme regler som for fx. Ferratum der udbyder SMS-lån.

Jeg har i min klage ikke fået oplyst hvor stor en andel af lånene der gives til 3,95% i rente selvom jeg opfordrede Forbrugerombudsmanden til netop at undersøge dette. Så vidt jeg kan læse af svaret fra Finanstilsynet er GE blot kommet med en løs forklaring om et “ikke ubetydeligt omfang”.

Man behøver altså ikke være særlig skarp for at kunne konkludere, at det ganske enkelt ikke lader sig gøre at låne ud uden sikkerhed til 3,95% i rente i et “ikke ubetydeligt omfang”. Det er jo på niveau med et fastforrentet realkreditlån inkl. bidragssats !! Det kan enhver jo se ikke hænger sammen overhovedet.

Fint nok at I bliver finansieret af GE via reklamer – fred være med det. De er trods alt en lovlig virksomhed, men jeg vil fortsætte med at advare mod selskabet. Og så kan du jo hygge dig med at læse lidt fortællinger fra det virkelige liv:

http://www.trustpilot.dk/review/www.gemoneybank.dk

Hvis GE skal trevles op bliver det næppe af Forbrugsombudsmanden eller Finanstilsynet. Så skal det nok være enten Kontant eller Spiegelhauer.