#201834
thsv

3K til renovering, så er der lige til et nyt køleskab eller vaskemaskine i budgetklassen!
Mon ikke du mener 300K?

6,35% på banklånet er en fin rente, specielt hvis det ydes som prioritetslån (osse kaldet boligkredit).
Om I skal vælge F3, F5 eller fastforrentet er et separat valg, rent faktisk er 3% uden afdrag noget billigere i den afdragsfri periode.
Totalkredit giver mulighed for toplån med 30 års løbetid, så kan være en mulighed. Dette lån ar kun begrænset afdrag, men også stor risiko for senere stigning i ydelsen, når renten stiger.

F5-lånet giver falsk tryghed og en ret høj rente, så ned i F3 eller fastforrentet lån.

http://www.danskebank.dk/da-dk/privat/bolig/at-koebe-en-bolig/ejerboliglaan/pages/danske-boliglaan-plus.aspx
Danske Boliglån Plus er DBs variant af boligprioriteten.
Husk at sikre jer ovenstående boliglån, da I vil have store indeståender på boliglånet indtil I renoverer. Og også senere vil kassekreditprincippet kunne benyttes, når I skal købe større ting til rækkehuset.

Din usikkerhed på fremtidig rente antyder, at du er mest tryg ved fast rente, og givet, at I bor i rækkehuset i en årrække ville jeg vælge 3% uden afdrag i kombination med Boliglån Plus.
Husk at sikre jer, at DB ikke pludselig hæver renten til over Nordeas niveau, f.eks. ved en passus om at renten følger Nationalbankens rente plus et tillæg.
Jeg har hørt om mange, der senere i forløbet har fået hævet deres rente til ikke konkurrencedygtigt niveau, fordi de ikke har forsikringer og pension via DB.