#201432
HalliHallo

Mynona skrev således:

” Kære HalliHallo

Når jeg ikke skriver, er det fordi at jeg egentlig afsluttede debatten mede mit indlæg d. 06.09.13, efter at have fået god hjælp herinde.

Dog genoptager jeg den gerne, hvis der er oplysninger du har brug for til dine egne bankforretninger?

Betingelserne for min kassekredit i Danske Bank er præcis som jeg skrev i mit første indlæg:

“oprettet i 2000 og ingen løbende omkostninger. Aftalen er gældende indtil videre.”.”

Nej, jeg skal ikke bruge det til mine egne bankforretninger, men er bare interesseret i udveksle meninger og erfaringer med enten dig eller andre brugere om netop dette emne, men dette ønsker tilsyneladende hverken du eller andre. Som er det samme i næsten alle andre tråde.

Har selv haft en kassekredit i Danske Bank, som skulle fornys hvert 3 år, og hvor det kostede 300 kr. hver gang, hvis den skulle fortsætte.

Derfor kunne det da være interessant at høre lidt om din i år 2000 oprettede aftale, som tilsyneladende løber uden tidsbegrænsning og uden omkostninger overhovedet. Da du samtidig har optaget en kredit i måske Danmarks mindste bank, var den en fælleskasse eller hvad?, kan ikke huske det, så må det da påvirke kundeforholdet til Danske Bank, men hvis det vitterlig er rigtigt at den løber uendeligt uden at der bliver indhentet aktiv- og indkomstoplysninger, så kan jeg selvfølgelig bedre forstå det. Men er lidt svært at forestillet sig, at Danmarks størtste bank i 2000 har lavet sådan en aftale med dig.