#201102
Anonym

Jeg har en bank som jeg har hadt de siste årene først ble en konkurs og så fikk jeg en annen bank, og det er der det er prob nå!!!!!

De ga mig en siste advarslen om at vis de ikke fikk trekker 3100kr til regn i banken !så får jeg brev nå at de ,at de holdninger du ligger for dagen i forhold til banken , er at de ber mig selv betale Inn mine regn, men det er da ikke godt når de har trukket de 15000kr som jeg har ansatte til regn for denne månd og derimod huslejen ,!!!
Hvordan kan en sånn bank være så råtten det er da de selv som er skurkene de går konkurs og jeg prøver og betale mine regn for månd som jeg har indbetalt til banken for at de skal betale mine PBS regn! Men nå får jeg de ikke tilbake. Virker det som på grunn av de er bank de ikke får pengene Inn i banken vær månd og jeg har alltid betalt mine regn! So what fuck shall i dó now anmelde de til politiet for og stele 15000kr av mig ???
Kan noen gi et eller svar på hva jeg har rettigheder til eller som bråker så kan han vel ikke bare tá mer enn de pengene jeg betaler til lånet hva???