#200952
OBS

Jeg tror det bliver meget svært at få jeres indeståender (kap.pension + opsparing) forrentet lige så højt som jeres realkreditlån, uanset hvilken bank I skifter til. Det vil i hvert fald nok kræve en lang bindingsperiode. Hvornår får du din kapitalpension udbetalt?

Men det er jo ærgerligt at betale måske 4% på et lån, og kun få måske 0,75% på ens indeståender. Jeg tænker på om en løsning kunne være en prioritetskredit i banken? Man opnår at få samme rente på indeståendet som på lånet, så man kun betaler rente af en eventuel negativ nettosaldo, samtidig med at man stadig har adgang til at hæve pengene. Ulempen er at renten er variabel, og jeg tænker at I nok gerne ville have sikkerhed om jeres låneforhold, siden I har lagt om til fastforrentet. Men omvendt er det jo også ret “dyrt” at have en stor forskel i renten på ens ind- og udlån.

Det er selvfølgelig lidt ærgerligt at I formentlig lige har betalt en masse gebyrer for at få lånet lagt om. Men før I eventuelt vælger en anden løsning, bør I nok overveje om der er nogle ting I gerne vil bruge penge på inden for de nærmeste år, og hvor mange. Det vil i hvert fald have en indflydelse på at finde en bedre løsning.

Held og lykke med det.