#200904
HalliHallo

Kan I ikke holde al jeres ligegyldige politiksnak for jer selv, jeg tror ikke rigtig der er nogen der interesserer sig for det overhovedet og forummnet er vist heller ikke beregnet til det.

Jeg ligger selv 90 kr. til side hver måned til pension, da jeg har tegnet en livrente i ATP. Min arbejdsgiver er så gået med til at betale det dobbelte, således at det iflg. ATP vil give en rigtig pæn rimelig pension, når jeg skal pensioneres.

Nu overvejer jeg at oprette den der nye opsparing i banken, hvor man får beløbet ud på en gang, som et supplement til livrenten. Hvad er det nu den hedder altersrenteopsparing” eller sådan noget?

Vuderer panelet at det er en god idé eller er der noget der bedre? Og er der noget jeg skal være særlig opmærksom på? Der er flere i min fam., der er blevet 100+ år, og jeg vil jo gerne kunne leve hele livet uden økonomiske problemer, og ikke, de sidste år af mit liv, være henvist til at skulle bo i en papkasse under en viadukt og løbe rundt og rode i skraldespande for at finde lidt fødevarer.

Kvalificerede svar og muligheder modtages med glæde. Hvis ikke nogen kan hjælpe mig videre, så vil jeg kontakte min bankrådgiver, men jeg ved at I ved mange ting herinde, hvilket fremgår at jeres spørgsmål og og ikke mindst svar.

Jeg takker for gode svar på forhånd og hav en rigtig god weekend.