#200860
Anonym

tjep: lever vi i det samme samfund? Vi har masser af købe kraft, men folk vælger at spare op pga de tror at der er krise.
Hvis vi antager at det er korrekt at folk er dårlige uddannet (hvilke ikke passer) så er det deres egen skyld og ikke samfundets. Og vores arbejdsløshed er relativ lavt. I nogle brancher er den helt nede på 3 %.

Og det er politikernes mening at vi kun skal være på pension i ca 10 år og da vi lever lengere så må pensionsalderen stige.

Og husk at vi du placere ansvaret på politikerene som du har valgt ind så er ansvaret vel dit.

Har politikerene sviget mht til folkepension? Er den fjerne?

Og hvordan kan det være politikernes ansvar at folk ikke gider tage en uddannelse som der er brug for og derigennem få en god privatøkonomi?

Ang. vores pensions model som vi har i Danmark så er jeg fuld ud tilfreds med den. Politikerne sørger for en minimum sats så vi ikke for nogle fattige gamle folk og hvis man gerne vil have mere må man selv klare det det (eg arbejde og ligge penge til side)

Hvordan har politikerne sviget total så du ikke have en fornuftig privatøkonomi? Har de ikke givet dig mulighed for at tage en uddannelse som der er brug for?
Problemet med mange af de højtlønnede stillinger er at der ikke er nogle kvalificerede danskere til dem og vi derfor er nød til at få folk fra andre lande til at tage dem. Eg det danske folk ønsker ikke at tage de uddannelser der er brug for og derigennem sikre sig selv. Dette er helt klar ikke politikerens andsvar men en opgave for hr og fru danmark og de har fejlet