#200702
Anonym

I slutningen af Juni ansøgte jeg uopfordret om et Coop Bank Mastercard, og gav dem endda lov til at glo i kreditstatus.dk. Jeg får så en mail om bum-bumme-lum du er godkendt til 20.000 kroner med Coop Bank Mastercard.

Også går jeg så 14 dage også hør jeg ingen ting. Så midten af Juli ringer mobilen en fredag morgen, med en Coop Bank, at de beklagede meget men havde glemt at bede om kopi af lønseddel og årsopgørelse. Og det var 14 dage efter jeg var blevet godkendt, hvilket jeg ellers havde fået en mail om.

Jeg synes det var dybt rystende og synes det virkede egentlig ret amatør-agtigt i min optik, at hvad der foregav at være en prof-bank. Pludselig 14 dage efter kommer i tanke om at de havde glemt at spørge om noget så vigtigt som en Årsopgørelse + lønseddel. Derfor sagde jeg til vedkommende at med sådan en sløset behandling som jeg var blevet udsat for, så var jeg ikke interesseret i at få en kreditkonto hos dem alligevel. Og bad dem så omgående destruere min personlige oplysninger.

Kan man være 100% sikker på de har gjort det? Og de ikke om et år pludselig sender en et tilbud om et kort alligevel? På grundlag af oplysninger jeg afgav?