#200590
Anonym

Mange tak for jeres svar. Meget rart at få lidt indblik i hvad der forventes med boliglån pt. Jeg er helt lost på det område, men er i gang med at sætte mig ind i hele processen / de enkelte ting.

Vi er låst rimelig fast på et område, da venner og familie bor i det område. Så i forhold til job, så er det noget hun må køre til hvis det ikke lige er i området. Og jo, hun skal nok finde et job, det er jeg slet ikke nervøs for. Det er ikke en bizar nicheuddannelse uden jobmuligheder. Der er fine jobmuligheder… også på Fyn, selvom jeg kan læse i denne tråd at Fyn er ved at gå konkurs…

Og nej, vi går ikke personligt konkurs ved et lån på 1.2-1.3m. Det er utænkeligt i min verden. Vi er begge uddannet inde for fag hvor der er fine jobmuligheder. Plus min økonomi er velfungerende, med endnu bedre udsigter her i fremtiden.

Det var mere det med at vi har flere vennepar som har købt hus imens de var på SU, altså indenfor det sidste års tid. Så det overraskede mig bare at banken så kategorisk afviste at låne os noget, så længe 1 af os var på dagpenge.

Nogle som har god erfaring med nogle af de andre banker? Altså leder efter en bank som ikke bare lige afviser, hvis den ene er på dagpenge. Men som er villige til rent faktisk at lytte til os og høre vores argumenter?

Jeg blev bare lidt sur på Nordea. Altså når man har været kunde hele livet, så kunne de i det mindste være villige til at tage en snak om det. Og det havde været fint hvis vi bare kunne snakke om det, og de så havde sagt at som situationen så ud nu, så kunne vi kun f.eks. låne 900.000. Men hvis vi fik styr på det og det, så kunne vi nok låne f.eks. 1.3.

Anyways, vi går på jagt efter en anden bank..så gode erfaringer vil jeg da gerne høre om. Plus hun fortsætter jobjagten. Hun skal til samtale i næste uge, så det er da positivt nok.